If only we could fly!

Dagarna går snabbt nu på lovet måste jag säga. Känns som det var igår som jag satt på isen i Bredträsk och pimplade. Men nu har jag iaf hunnit med att vara en sväng ute i Angnäs och åkt lite skidor, och för tillfället så jobbar jag bara på, på Beijer.



So go ahead and talk shit
Talk shit about me
Go ahead and talk shit About my g-g-generation

Cause we don't, don't give a fuck and
We won't ever give a fuck until you,
You give a fuck about me
And my generation

Limp Bizkit

Snö, kallt och skoter!

Just för tillfället befinner jag mig mitt ute i skogen... Bredträsk närmare bestämt.
Det är mer snö här än vad det har varit under hela vintern hemma i Sjöåkern. Och pga de så har det blivit en hel del timmar ute i solen denna långfredag.
Tog skotern och packade med diverse pimpelgrejor och glatt humör, så bar det av mot sexvattnet, som jag faktiskt erkänner var lite skeptisk att fara till eftersom att jag inte alls var angelägen att klä av mig i kylan!

Skotern gick som en klocka, precis som en Lynx ska göra. Dock så hade man ju en passagerare som skrek som en idiot när man körde snabbare äb 60... Inget hopp för henne!

Pimplingen gick inte alls som jag hade tänkt mig, iaf inte för min del. jag fick nöja mig med 8 totalt, medans Evelina fick mer än vad vi orkade räkna. Plus att hon drog upp en gädda på ca 3kg, mkt oväntat.

Och nu sitter man i soffan med en iskall Portello och tittar på film efter att ha suttit i bastun.
Nu blir det bara chilla och ligga där i soffan och ladda inför att jobba på tisdag.


Tror det var allt för idag.

Peace!

Pain in the ass!

Säsongen kunde väl inte sluta på ett bättre sätt än med ett matchstraff, efter att ha fått stå upp för tre små pojkar och sedan två domare.
Förlust blev det också med 1-8... pissig avslutning måste jag säga.

Man blev inte lyckligare när man får ett telefonsamtal och får höra att inträdesbiljetterna till rock am ring just för tillfället är slut.... Får hoppas på att det kommer ut biljetter på blocket eller en hög med avbokade biljetter!
Om inte de skulle funka så kanske man har råd att både dra till Hultan för att se Rage against the machine och sedan ta sitt arsel till Peace and love och se en hel hög med bra band!

peace

From the start!

Plötsligt infinner jag mig i bloggträsket... Nästan så att jag skulle kunna slå mig själv, men detta kanske är början på något lärolikt... eller inte!

Så, vart ligger livet?
Till och börja med så dog hoppet igår till fortsatt spel för pojkarna från Centralorten, Övik, efter stryk med... fan vet jag, mycket i alla fall mot Timrå, som just för tillfället ser ut att vara en JÄÄÄVLIGT het finalkandidat.
Bara för Lückners pojkar att springa ut i skogen och komma tillbaka nästa säsong med nya friska ben!

Openbiljetten är nu hämtad och jag ser fram emot att få se en HEL Mandokonsert ist för fem låtar och sedan hål i golvet... pissopera!

Sista matchen ikväll med Sävar för säsongen och kanske för evigt... Vet inte hur nästa säsong ser ut för varken min del eller för lagets del. men vi ser vad som händer efter THE SUMMMA!

Sist men inte minst så har ett band kommit tillbaka i min dator och in i min iPod efter ca 6 års tystnad.
Limp Bizkit är tillbaka, och här för att stanna! 

Peace out! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0