Sådärja!

Fixade VG+ på engelska speaking! kände mig dock lite less när jag inte kunde ha fått ett MVG som var målet från förra årets VG+....
Men jag skall inte klaga, det är ju till och med bra väder ute!
Förjävla bra väder! västa vecka tror jag nästan att shortsen åker fram på allvar och min håriga ben får se solljuset igen!

Dock var det en sämre nyhet som har gjort mig lite smått förbannad, min lön har inte kommit......
Antingen äre jag som har gett ut fel kontonummer eller så är det kontorisen som är dysse+pitebo...(ingen bra combo). Men köp av biljett till Peace and love skall nog ändå genomföras i morron innen eller efter den såkallade "In-flamesträffen" skall äga rum. som jag förövrigt kommer bli en lustig tillställning med något nytt ansikte och en hel del gammla fina, söt och gulliga!
Resten av helgen är ej planerad, förutom filmkväll imorronkväll.

Peace


In Flames-Come Clarity


JallaJalla... Och hej på er alla.

Nu är man tillbaka hemma i skogen efter en såkallad "Weekend" i Klimpfjäll med hockeylaget.
Kan summera hela resan med LITE SÖMN!
När vi kom fram i torsdagskväll så tog det inte lång tid innan stugan jag var stugvärd i var full av pokerfiskar som försökte hitta någon form av lycka... Som en del personer verkligen inte gjorde. Jag själv avstod från spelande den kvällen pga att jag inte var säker på hur mycket pengar som skulle gå åt till att hyra de skidor jag var tvungen att ha på fötterna resten av helgen.
Tur var nog de eftersom att det kostade mer än vad jag hade läst på deras hemsida... kvar hade jag 20kr som försvann snabbt efter att Micke ny som vanligt fisksynar med 5, 10 ruter och träffar sin färg på turn... FITTFISK....

annars var backen helt okej, förutom att liften gjorde hela helgen till en stor jävla väntan... 8min upp med en ankarlift är inte kul... speciellt inte när det snöar och blåser mer än väntat...
Men med ett par QS graller på pannan klarar man allt! =D

Helt klart värd helg måste jag säga!


Skall tillägga att jag har hört låtarna från Looptroops nya platta Good things nu...
En ren besvikelse... så popigt det kan bli neligt mig... SKÄRPNING!

Suffer u biatch!

Idag var det dags för utvecklingssamtal... Fick inte veta något nytt utan allt som kom var jag redan medveten om och jag måste ta tag i skiten. Förra matte provet gick åt satan och nåra rester i företagsekonomi gör inte allt till en lätt pannkaka än.
NÄ, dags att rycka upp sig innan feta lovet som kommer någon gån gi juni, så man ligger på helt fel sida av linjen... Annars ligger väl livet ganska fint. Min förkylning som jag har haft sedan i lördags börjar försvinna och Klimpfjäll kommer bara närmare (lite hopp).

Sedan har jag nog inte så mkt mer att säga en dag som denna...Förutom att vädert uppför sig som ett barn utan armar och mamma... Varför ska det snöa ca 1dm just när man börjar se en förhoppningsvis ganska tidig sommar... NEPP och HELL NO!

Slog igång Right now med KoRn. Jävla flashback från spelningen i scandinavium. helt galet. Är nog ett av banden man är TVUNGEN att se minst en gång till innan man dör.

T-T-T-That all folk's.

KoRn-Here to stay

Peace

Mission Accomplished

Rock Am Ring-biljetten är nu bokad och klar! fanns två biljetter kvar och anton högg dirr!
Då är det bara att vänta och se vad tyskar och andra svenskar med oss har att ge på Nürburgring 6 till 8 juni!

http://www.rock-am-ring.com/

AUSVERKAUFT

Fint folk kommer alltid sent!

Nu är lovhelvetet över och inget ljus når mina ögon när man är tillbaka i helvetet själv!
sista helgen på lovet bjöd änd på en del underhållning i form av Umeå open.
Måste säga att festivalen i säg va sådär men den hade helt klart MKT ljusa stunder.
Börjar fredagskvällen med att komma en kvart sent på The perishers spelning. Vilket gjorde Evelina mindre nöjd men för mig spelade de ingen roll eftersom det inte dom jag var där för utan bandet efter, Mando diao!
knökar in oss längst fram efter att perishers har gått av scenen. Träffar på en del polare så man står inte helt ensam med evelina(HOPP)!
klockan börjar närma sig de klockslag som alla har väntat på 21.45. Vid det här laget har hela idun fyllts med folk som vill skrika sig hesa till Long before rock n roll.
Dom entrar scenen med ett öronbedövande jubel från 2-3 tusen pers.
Öppningen var väl sådär eftersom att dom drar igång med en låt från den nya plattan som jag inte hade hunnit  lyssna på.
Efter de följer en del låtar och sedan börjar dom prata om de som hände för ett år sedan på operan. Sedan viskar Gustaf Norén: "Gunned down i a fight, it was a bloody pleasure" och fler med mig följer sedan med och skriker ut låten som fick hela golvet att falla sönder på norrlandsoperan, Tv & me.
Makalöst så mycke stämning de var under hela låten,gav verkligen allt!
Resterande låtar under konserten kunde inte vara mycket bättre.helt klart en femplusare!
Sedan kliver dom av och bandet The kills kommer upp på scenen... Dem tänker jag inte ens kommentera.

Sedan kom lördagen som inte bjöd på riktigt samma extas som fredagen men ändå helt okej.
Christian kjellvander bjöd på mysig "sitta-hemma-i-soffan"musik och Neverstore på kvällens pajaseri!
Vid 00.45 kommer Timo Räisänen ut och flickorna skriker och jag står bredvid och väntar på dem två låtar jag kunde, dom kom senare.
Härlig stäming och jag fick utlopp för lite allt möjligt under Let's kill ourslef a son.
Efter My Valentine begas det hem oc fick välbehöd sömn.


Sammanfattningsvis så var väl mitt lov helt gokänt. Nu väntar man bara in fjällen med laget och sedan väntar vi på sommar!


M.O.P-Ante up 


RSS 2.0