"kul-tur"natta......

Som alltid lika torrt på de som vi i Umeå kallar Kulturnatta... Varför ska man måst4e ta sig till stan för att se på Thomas Di leva och sedan fara hem och det man har upplevt är fulla ungdomar och möjligen lite nice thrash i döbelspark... Men mer än så är det inte.
Annars  har jag dragit in lite pengar, välbehövligt just för tillfället när tysklandsresan kommer närmare och närmare.
Och för hoppningsvis så får jag även jobba nästa lördag. På tal om jobb så skall jag på antsällningsintervju nästa onsdag på makkedonkan. ni får hålla tummarna så jag får jobbet ( I NEEEEEEEEEEEEED IT!!!!)


Ha ett kul liv...



Peace

Metallica-Fight fire with fire


Let it marinate!

Känner mer och mer pepp inför Rock am ring... Helt förstålligt måste jag säga, finns det liksom något som skulle kunna slå dom tre dagarna? Rent hypotetiskt så går det efter att ha spånat lite med anton. Att ha haft sex med Jessica Alba eller Rihanna skulle faktiskt slå de. Men som sagt så var det bara hypoteser och kommer aldrig hända ( :(  ).

Tältet är nu även inköpt till Nürnburgring och det var något mindre än väntat, men så lite som vi ändå kommer att sova så äre bara att acceptera och tagga!
Och för att få ihop lite pengar så ska jag slava åt vår gode vän på Expert till helgen, mycket trevlig karl som har varit med om det mesta och inte är blyg att betala för sig. :D
Det kom mycket bra i hand nu när jag ligger efter i betalningen både till min mor och far och även till Anton och lite annat folk. Det skall styras upp!

Nu blire att fixxa med psykologin och sedan något annat. hare göötttt!

Peace

LoopTroop Rockers-Marinate

20 DAGAR!

Japp, 20 fucking dagar kvar sedan står man på Nürnburgring och skriker "JUST ANONTER BOOOMBTRACK, UUUH!"
Helt galet, men en jävla massa stress kommer det att bli, tyvärr. Har dragit på mig en del rester som MÅSTE bli klar innan skolan slutar så jag slipper komplikationer senare med betyg och liknande.
Sedan är Sävar hockey teams B-jun (90-91) no more. Laget kommer inte fortsätta nästa år pga tränarbrist och vad jag kommer göra ist vet jag inte än...

Men det skall nog lösa sig som killen från skåne sjunger om!


Peace


Rage against the machine-Killing in the name

ShipShipShipShipShipShip!

Ord som man inte skall säga när man har Oscar sund nätvarande!
Lustig kväll vare igår, va ute på golfbanan och slog några fina slag med börderna Hansen och den legendariske Oscar sund AKA BadCardsAA. mykce lärdom om vem som hade spelat golf längst och även vem som hade sämst humör... Vicke och Jocke tog första pris båda två helt klart!
Sedan bar det av mot Invito, där jag snålade och beställde... NUTHIN! Men kul var det, galet jävla kul...
Menmen, nu ska man ut och ta bort dom löv som man inte orkade ta bort i höstas av diverse anledningar :S

27 dagar kvar till Rock am ring nu. bara så ni vet :)



Peace


José Gonzales-Crosses

Ingen torsk utan apa!

Nationella Matte B är nu avklarat... Ska inte ha för hög förväntningar, men en gnutta hopp får finnas!
Mindre än en månad kvar till rock am ring nu... känns... helt overkligt! Tre dagar i tyskland med världens bästa band, kan det bli mycket bättre? skulle inte tro de!
Väntar på några fler bandsläpp, slipknot skulle faktiskt ha höjt standarden FETT mycket. Men tror att det enbart finns i mina drömmar.

Snart sommar! Nu taggar vi ännu mer!


Looptroop-Chana masala

Trubadurer

Idag verkar det bli en trubadur-dag utan dess like. Började med att man skull kolla upp om det var sant att Ice Cube skulle till Stockholm i sommar. Men vad finner man? Jo, Ulf Lundell till Umeå i slutet av oktober! "Gött!!!" som min pappa skrev när jag skickade sms:et med den glada nyheten måste jag nog hålla med om. Skulle vara sjukt kul att se honom, uppväxt med hans lite luddiga men ytterst speciella texter, som jag även idag lyssnar på.
Sedan hade jag aldrig tackat nej till att se Lars W i sommar heller för den delen. Att sjunga med på Hjärter dams sista sång, oslagbart skulle det vara.

På tal om ingenting så kommer mitt hår äntligen vara borta idag! Och jag är nog helt klart inte ensam som tycker att det fan var på tiden.

aja nu blir frulle!

Peace


Ulf Lundell-Jag vill ha ett lejon

Börjar finna hopp!

Helt klart har hoppet börja infinna sig i min närvaro. Efter bara 15 matteplugg så har jag kommit under fund med hur man löser en andragdradsekvation(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Bara de bringade lycka till mig.
Sedan har lönen kommit tidigare än vad jag trodde! De problem som hade uppstått var att kontonumert var fel och skulle fixas och pengarna skulle komma i början av nästa vecka...

Men ack så var det fel och mina pengar ligger reda nnu på kontot och lyyyyser upp min väg.
Sedan att kunna gå ute i shorts den adnra maj gör inte heller att man blir mindre hoppfull och sedan att det snart är mindre än en månad kvar till rock am ring gör mig inte direkt less!

Men däremot har jag en dle jag måste ta tag i: Lämna in historian, fixa kost&hälsan och sedan klara matte B nationella!

Sedan är allt bara frid och fröjd i skogen!

Nu taggar vi sommarlov!

Disturbed-Stricken

RSS 2.0